Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2011 Perşembe

2012 kehanetleri-2012 IŞILTILI İNSANLAR

2012 IŞILTILI İNSANLAR




 Eski uygarlıklar 21 aralık 2012 ye işaret ediyor. kimi kıyamet benzeri olaylar dizisini işaret ederken kimi foton ışıması sonucu süperbilinç zamanından bahsediyor. 21 aralık 2012'nin cuma gününe denk gelmesi de cabası !!! neden mi? kıyamet cuma günü kopacak :((


Gelelim senaryolara öncelikle eski uygarlıklar; -maya uygarlığı;dünyanın dönüş hızını,bütün ay ve güneş tutulmalarını,584 yıllık venüs döngüsünü neredeyse tam bir doğrulukla hesaplamışlardır.herbiri 394 yıldan oluşan 13 tane baktun denilen evrenin sonucunda gün döngüsüyle samanyolu galaksisinin kesişeceğini hesaplayan mayalar, takvimlerini bu 13 baktunun tamamlanmasıyla sonlandırmışlardır.bu 13 baktun hesaplandığında 21 aralık 2012 tarihine ulaşılmakta ve 21 aralık gün döngüsü olduğundan kehanetleri bu yüzden tutarlılık kazanmakta.mayalar bu tarihten sonrasını 6.dünyanın başlangıcı farklı bir boyuta geçiş olarak öngörmüşlerdir.

-aztek uygarlığı; aztekler mayalar gibi kesin tarih vermemişler ama içinde bulunduğumuz çağı güneş çağı son çağ olarak adlandırmışlar -kızılderililerin kehanetleri ve inka uygarlığı;cherokee yerlileri kutsal takvimlerinde 4.çiçek günü olarak adlandırdıkları 21 aralık 2012 yi devrin sonu olarak belirtmişlerdir.hopi yerlileri isa bu zamandan 5. zaman olarak söz etmişler.inka uygarlığı ise 5. zaman insanındanışıltılı parlak insanlar olarak bahsetmişler.




2012 de gerçekleşecek olan gezegen dizilimi güneş sistemindeki gezegenlerin aynı hizaya gelmeleri ve dünyaya ulaşacak olan enerjinin bir foton ışıması neden olacağı ve bununda zincirleme olayları başlatacağıdır.Ve nasa'nın bu olayı gizlediğinisöylüyorlar.nibiru adında gezegenin 2012 de dünyaya yakın geçiş yapacağı ve foton ışımasını tetikleyeceği yönünde birçok bilim adamı ve astronomun çalışmaları var.nibiru;sümerlerin marduk diye adlandırdığı kayıp gezegen olduğu düşünülüyor.



 FOTON KUŞAĞI: 1.Gün; 21 aralıkta kör bölgeye giriş ,ışıma sonucu oluşacak yoğun radyasyon nedeniyle elektirikli aletlerin çalışmayacak tüm canlıların beden tipi değişecek ve tam karanlık 2.gün;atmosfer basıncı düşecek güneş yeterince ısıtmayacak ve dünya buzul çağına girecek 3.ve 4.gün;atmosfer şafak vakti sönük bir ışıkla aydınlanacak,foton etkisi başlayacak,foton enerjili aygıtlar çalışmaya başlayacak ve yıldızlar yeniden gökyüzünde görülecek 5. ve 6. gün;24 saatlik gündüz devresine girilecek,tüm canlılar güçlenip zindeleşecek dünya iklimi tekrar ısınacak.telepati,telekinezi gibi pisişik güçler ortaya çıkacak."süperbilinç"
sonrasında ne olacak?? -tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. i̇nsanların 2 sarmallı dna'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir dna'ya sahip olacaklar. kısaca, foton kuşağı dünya'daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek.-kimilerine göre de o tarih kıyametin kopacağı ve dünyanın tamamen yok olacağı bir tarih -kimine göre de bunların hepsi saçmalıktan başka bir şey değil. bekleyip hep birlikte göreceğiz

alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder